مدارس خوزستان تعطیل شد؛ تاخیر در آغاز به کار ادارات ۶ شهرستان

فعالیت مدارس و دانشگاه‌های نوبت صبح در ۶ شهرستان این استان در روز یکشنبه به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و آغاز به کار ادارات و دانشگاه‌ها با دو ساعت تأخیر همراه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۲۹۰۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان خوزستان در پی افزایش شاخص‌های آلایندگی، تصمیم به اعمال محدودیت‌های موقت در فعالیت‌های آموزشی و اداری در برخی شهرستان‌های استان گرفت.

بر اساس این تصمیم، فعالیت مدارس و دانشگاه‌های نوبت صبح در شهرستان‌های اهواز، کارون، باوی، حمیدیه، دشت آزادگان و هویزه در روز یکشنبه ۱۳ مهرماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

همچنین ساعت آغاز به کار ادارات و دانشگاه‌های این شش شهرستان با دو ساعت تأخیر، یعنی از ساعت ۹ صبح، خواهد بود.

این تصمیم با هدف حفظ سلامت عمومی و کاهش اثرات آلودگی هوا اتخاذ شده و از شهروندان خواسته شده است ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی، از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده